Agroekonomija

ОБУКЕ ЗА КОРИСНИКЕ ИПАРД ПОДСТИЦАЈА-50 ЧАСОВА Sticky

Apr
05

ОБУКЕ ЗА КОРИСНИКЕ ИПАРД ПОДСТИЦАЈА

КОМЕ ЈЕ НАМЕЊЕНА ОБУКА

Сви корисници ИПАРД подстицаја за инвестиције у физичку имовину пољопривредних газдинстава, у оквиру ИПАРД програма за Републику Србију, за период 2014-2020. година, уз захтев за одобравање пројеката прилагаће документацију којом потврђују поседовање искуства, односно знање у области пољопривреде.

Objavio zorica pročitaj više

IPARD II Mera 7

Okt
15

АКТУЕЛНИ ПРВИ ЈАВНИ ПОЗИВ ИПАРД ПОДСТИЦАЈА           ЗА РУРАЛНИ ТУРИЗАМ

 

 

Рок за подношење  захтева за ИПАРД подстицаје за диверзификацију пољопривредних газдинстава и развој пословања ( Мера 7 ) продужен је до 30.октобра 2020.г.

Objavio majam pročitaj više

PSS Zrenjanin: Održano predavanje u Stajićevu

Okt
02

Savetodavci Ljiljana Maletić i Ilija Bjelić održali su 01.10.2020. godine predavanje za poljoprivredne proizvođače u Stajićevu, u prostorijama "SN Stefanov agro" doo. Predavanje je trajalo od 9-11 sati. Bilo je prisutno 11 proizvođača. Teme predavanja su bile: Knjiga polja (Ljiljana Maletić) i Agrotehnika pšenice (Ilija Bjelić).

 

Objavio bjelici pročitaj više

PSS Zrenjanin- Održana radionica u Zrenjaninu

Sep
24

U sredu 23.09.2020.g., u Novom Bečeju na gazdinstvu Glavaški Miodraga, u periodu od 9 do 10 časova održana je radionica  iz oblasti agroekonomije savetodavac  Maletić LJiljana na temu: Kalkulacija podizanja višegodišnjeg zasada, i iz oblasti voćarstva savetodavac Martinov Maja na temu: Priprema zemljišta za podizanje zasada leske. Prisutno 8 poljoprivrednih proizvođača.

Savetodavac Maletić Ljiljana 

Objavio majam pročitaj više

PSS Zrenjanin- Održana radionica u Banatskom Despotovcu

Sep
14

U petak 11.09.2020.g., u Banatskom Despotovcu, u terminu od 9 do 10 časova, održana je radionica iz oblasti Agroekonomije na temu " Prednosti osiguranja višegodišnjih zasada"  savetodavac Maletić Ljiljana,  i iz oblasti voćarstva na temu " Određivanje zrelosti jabuke Jodno skrobnim testom" savetodavac Martinov Maja. Bilo je prisutno 6 poljoprivrednih proizvođača.

Savetodavac Maletić Ljiljana

Objavio majam pročitaj više

PSS Zrenjanin: Održane dve radionice na Zlatici.

Sep
11

Na oglednom polju PSS Zrenjanin održane su 10. septembra dve radionice sa 11 proizvođača. Radionice su trajale od 10-12 sati. Teme radionica su bile "Ocena stanja hibrida kukuruza u sortnom makroogledu" (Ilija Bjelić) i "Primena računovodstva na poljoprivrednom gazdinstvu" (Ljiljana Maletić).

Objavio bjelici pročitaj više

PSS Subtoica:OD LESKE DO LEŠNIKA

Avg
19

OD LESKE DO LEŠNIKA

Objavio anicam pročitaj više

PSS Subotica:KLIMATSKE PROMENE

Avg
19

KLIMATSKE PROMENE

Objavio anicam pročitaj više

PSS Subotica:Osiguranje poljoprivrede

Jul
07

Redovna pojava svakog proleća i leta su gradnosni oblaci, koji nanose ogromne štete ratarskim usevima, voćnjacima i povrtnjacima.
Uprkos svemu, procenat poljoprivrednika koji osiguravaju useve i zasade voća i povrća, se ne povećava.

Objavio anicam pročitaj više

Stranice

Subscribe to RSS - Agroekonomija